Punase peakapsa pisirohe idulehed on rohelist värvi, varred punakad.
Pisirohe sisaldab külluses olulisi vitamiine, mineraale, antioksüdante, flavonoide jne, A-, B1-, B2-, C-vitamiini ja mineraalaineid Ca, Fe, Mg, P.
Punane peakapsas on maitselt mahe ja kapsase alatooniga.
Peakapsa pisirohe on õrna tekstuuriga. Ideaalne tarvitada paari päeva jooksul.
Säilitada kinnises karbis külmkapis temperatuuril +1…+4°C. Enne tarvitamist soovitatav pesta.
Peakapsas muudab iga roa tervislikuks!
Taimede kasvuaeg on 7-10 päeva, spetsiaalselt Sulle kasvatades on eeldatav tarneaeg on 10-14 päeva.
Pisirohe on kasvatatud suure hoole ja armastusega Partsi talus, Jootme külas.
Loe lähemalt pisirohe kastuamise ja säilitamise kohta rubriigist “Kasulikku” ning leia inspireerivaid ideid pisirohega kokkamiseks meie retseptivaramust.
- Inglise keeles red cabbage.
- Ladina keeles Brassica oleracea var. capitata f. rubra
- Pisirohe on tuntud kui võrsed või microgreens.